Komedieserie van president Zelenski wellicht binnenkort op Netllix

Net als Zelenski gingen meer sterren de politiek in

Stars Insider

18/03/22 | StarsInsider

BEROEMDHEDEN Politics

Wij leerden de Oekraïense president Volodimir Zelensky kennen als trotse en robuuste leider die zijn volk een krachtige stem geeft en wordt geprezen om de manier waarop hij zijn strijd levert. Dat hij weet te overtuigen in zijn toespraken heeft hij misschien wel te danken aan zijn acteerverleden. De meeste Oekraïners leerden hem dan ook kennen uit 'Servant of the People', een komedieserie op de Oekraïense televisie. Daarin speelde hij een geschiedenisleraar die in de serie wordt gekozen tot president van het land. Niet lang daarna raakte hij zelf politiek betrokken en stelde zich uiteindelijk succesvol kandidaat voor het presidentschap van Oekraïne.

Wellicht dat we hem binnenkort ook kunnen zien in zijn rol van geschiedenisleraar, omdat volgens het Amerikaanse tijdschrift Forbes Netflix zou onderhandelen over de uitzendrechten van 'Servant of the People'. 

Er zijn meerdere celebs die het hebben geprobeerd in de politiek, sommige schopten het zelfs behoorlijk ver. Benieuwd wie? Klik dan verder!

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving