De meest onthullende memoires van de sterren

Nieuws over beroemdheden kan van gekke plekken komen

Stars Insider

19/04/22 | StarsInsider

BEROEMDHEDEN Memoires

Als je beroemd bent, dan betekent dat men maar wat graag van je weet en daarom ook schrijft. En dat hoeft zeker niet altijd waarheidsgetrouw te zijn. Om de vele roddels en mythes te ontkrachten, namen veel sterren onder andere daarom het heft in eigen hand en schreven hun memoires op. 

Zoveel mensen hebben geprobeerd het verhaal van Britney Spears en haar verbijsterende 13-jarige conservatorium vanuit hun eigen invalshoek te vertellen, maar nu is de Princess of Pop klaar om haar verhaal zelf te vertellen. Spears heeft naar verluidt zojuist een geweldige boekdeal gesloten met Simon & Schuster van 15 miljoen dollar voor haar allesomvattende memoires over haar carrière, persoonlijke leven en familie. Volgens Page Six is ​​de deal het resultaat van een biedingsoorlog van meerdere uitgevers over haar boek, en het indrukwekkende bedrag is een van de grootste aller tijden, op alleen de Obama's na wiens deal naar verluidt de 60 miljoen dollar overschreed. Het besluit van Spears om een ​​memoires te schrijven komt vlak na het schandaal van haar kleine zusje Jamie Lynn Spears' controversiële boek 'Things I Should Have Said', en zal waarschijnlijk voor eens en voor altijd het record rechtzetten over onderwerpen die het publiek alleen kon speculeren over.

Het schrijven van een memoires kan een kwetsbare en verhelderende ervaring zijn, en het kan ook controverse veroorzaken over wat er werkelijk is gebeurd. Klik door om de memoires van beroemdheden te zien die je moet lezen.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving