Is Barbie uit het raam gesprongen?

Opnieuw een zelfmoordpoging

Is Barbie uit het raam gesprongen?
Stars Insider

24/07/18 | StarsInsider

BEROEMDHEDEN Barbie

Verschillende bronnen hebben vanmorgen gemeld dat Barbie deze dinsdagochtend uit het raam is gesprongen. De realityster zou vanaf de eerste etage uit het raam van een huis aan de Korbootstraat in Scheveningen zijn gesprongen.

Het is nog niet bevestigd door de politie dat het daadwerkelijk om Samantha de Jong gaat. Hoe het nu met het slachtoffer gaat is ook nog onbekend.

Een buurvrouw, die anoniem wenst te blijven, zei enkel het volgende tegen Omroep West : 'Barbie stond eerst met een mes in haar polsen te snijden voor het raam. Daarna is ze rond kwart over negen naar beneden gesprongen. Toen werd de halve straat afgezet en moesten we naar binnen. We mochten er niet meer langs'.  Hier voegde ze aan toe: 'Daarna kwam de ambulance en die hebben haar meegenomen.'

Omroep West heeft Barbie’s ex-partner gesproken, maar die geeft aan van niets te weten en wil er ook niet meer over kwijt.

Barbie is een paar maanden geleden depressief geweest, maar het leek nu juist weer goed met haar te gaan. Ze woont in een nieuw huis, heeft een nieuwe vriend en zag ook weer nieuwe kansen in de televisiewereld. 

Bron: Omroep West

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving