Geen zomerliefde voor Estelle?

Estelle's zomer staat in het teken van vriendschappen

Geen zomerliefde voor Estelle?
Stars Insider

13/08/18 | StarsInsider

BEROEMDHEDEN Estelle cruijff

Estelle Cruijff bracht een aantal dagen door in Italië voor de Johan Cruijff Foundation. Daar is ze door fotografen met een mysterieuze Italiaan gespot. Hij slaat een arm om haar heen en ze spenderen gezellige momenten in het zwembad. Er werd door diverse media al gesproken over Estelle's nieuwe liefde.

Echter is er volgens Estelle helemaal geen sprake van liefde. De mysterieuze man is één van de vrienden uit de vriendengroep waar ze al jaren mee omgaat en elke jaar tijd mee spendeert, vertelde ze aan de Privé.

Estelle staat echter wel open voor een nieuwe relatie, maar of dat in 2018 gaat gebeuren? Volgens de paragnost Peter van der Hurk moet ze  nog even geduld hebben:

'Estelle Cruijff staat open voor een nieuwe relatie. Zij is geen vrouw om alleen te zijn. Ze wil niets liever dan weer een leven opbouwen met een man. Toch zal haar dat in 2018 niet lukken.' 'Voor haar staat het nieuwe jaar in het teken van werken.'

Ondertussen is Estelle niet meer in Italië maar geniet ze van al het moois op Ibiza, op de boot, strand, zwembad, verjaardagen en vooral met haar vrienden.

Estelle Cruijff haar zomer zag er een aantal jaar geleden anders uit, toen ze erachter was gekomen dat haar ex-man Ruud Gullit haar bedrogen had. Lees hier hoe Estelle en andere BN'ers denken over vreemdgaan.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving