Oesters eten is goed voor je libido

Dit is waarom je oesters moet eten. Geen fabel!

Oesters eten is goed voor je libido
Stars Insider

15/05/19 | StarsInsider

ETEN Oesters

Casanova zwoer bij één dozijn oesters als ontbijt. Volgens de beroemde vrouwenverslinder uit de achttiende eeuw waren oesters een afrodisiacum. Hij at er 50 (!) voordat hij het nachtleven indook. De beste man had elke avond succes, zo blijkt!

Oesters verhogen het libido, zegt men. Een fabeltje? Lang werd inderdaad gedacht dat het een verzinsel was maar het is wetenschappelijk bewezen dat de oester een afrodisiacum is. Onderzoek aan de Barry University in Florida heeft aangetoond dat oesters rijk zijn aan aminozuren die libido verhogend werken. Daarnaast bevatten de schaaldieren zink, wat de spermaproductie zou kunnen verhogen.

Maar dat is niet alles, de delicatesse is ook nog eens heel erg gezond. Naast aminozuren en zink bevat de oester magnesium, vitamine B12, B3 en D, allen goed voor de stofwisseling en het immuunsysteem. Oesters zijn bovendien licht verteerbaar, bevatten weinig calorieën en staan vaak garant voor een gezellig avondje tafelen met vrienden of geliefden! Dus... waar wacht je nog op?

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving