Zo simpel is het om een kokosnoot te snijden

Volg deze vier stappen

Zo simpel is het om een kokosnoot te snijden
Stars Insider

01/08/19 | StarsInsider

ETEN Kokosnoot

Het is de meest tropische vrucht die je je kunt bedenken: de kokosnoot. Dat niet alleen, kokosnoten zitten ook boordevol voedingsstoffen. Je kunt het kokoswater drinken en het vruchtvlees eten. Maar omdat ze niet weten hoe je er een openmaakt, nemen maar weinig mensen er daadwerkelijk ook een mee naar huis. Maar het is makkelijker dan je denkt.

1. Schud de kokosnoot eerst heen en weer. Als je het water hoort klotsen? Dan weet je dat je een lekker drankje hebt, maar ook dat je extra voorzichtig moet zijn.
2. Een kokosnoot heeft altijd drie puntjes. Een van de drie is zacht en kun je indrukken. Gebruik hiervoor een mes of de achterkant van een mes. Laat het water eruit stromen, dit kun je opdrinken. Kokoswater kun je ook gebruiken om je haar mee te wassen, met name als je je haar lang wilt laten groeien.
3. Wikkel de kokosnoot in een theedoek en sla met een hamer op dezelfde plek
4. Je kunt hem ook in je handen of op tafel houden en er met de achterkant van het mes op slaan. Sla altijd in het midden en draai de kokosnoot. Wanneer je overal geslagen hebt zal hij vanzelf een keer openbarsten.

Zit het vruchtvlees te sterk vastgeplakt aan de schil, leg de kokosnoot dan eventjes in een oven, op 180 graden. Daarna is het gemakkelijker om het vruchtvlees los te krijgen.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving