Zo vind je de beste Vintage kleding

Vier gouden tips

Zo vind je de beste Vintage kleding
Stars Insider

26/05/18 | StarsInsider

MODE Vintage

Ben je gek op vintage kleding en ben je ontevreden met je kledingkast? Dan moet je wellicht je koopgedrag omgooien, want anders koop je al snel de verkeerde items!

Goed onderzoek
Kijk bij elk kledingstuk heel grondig of er geen gebreken zijn. Als we een geweldig kledingstuk zien en vervolgens merken dat er bijvoorbeeld een knoopje ontbreekt, denken we vaak dat we wel kunnen leven zonder dat knoopje. Vervolgens loop je er tegenaan dat het knoopje toch wel uitmaakt en draag je het nooit. Wees dus sterk en koop nooit defecte kleding, tenzij je echt heel goed overweg kan met een naaimachine.

Accessoires
Is je vintage kleding niet geschikt voor je werk en ga je eigenlijk weinig naar gelegenheden waar het gepast is om helemaal vintage op te dagen? Kies dan voor vintage accessoires zoals oorbellen, armbanden of kettingen, zodat je op een subtiele manier een vintage twist kan geven aan je stijl.

Negeer de maat
Bij vintage kleding kun je beter op je gevoel afgaan en zelf beslissen of je denkt dat iets past of niet. De maatlabels kunnen bovendien zo oud zijn dat ze niet meer kloppen. Als je de optie hebt, is het altijd wel zo slim om vooraf te passen.

Online is onzeker
Het is heel moeilijk om online zeker te zijn over de kleding. Door voorzichtig te zijn kun je zeker mooie voorwerpen vinden op het internet, maar een fysieke winkel is in het algemeen wel geschikter dan een webshop als het gaat om vintage shoppen.

Succes met de jacht!

Bron: NSMBL

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving