Deze nieuwe horrorfilm op Netflix belooft de populairste van het jaar te worden

Netflix komt deze maand met verrassend enge films. Deze nieuwe Netflix-Originals horrofilm zal je slapeloze nachten bezorgen, maar is toch het kijken waard.

Deze nieuwe horrorfilm op Netflix belooft de populairste van het jaar te worden
Stars Insider

18/10/19 | StarsInsider

FILMS Horrorfilm

Wie groot fan is van een goede horrorfilm kan vandaag 18 oktober zijn geluk op. De nieuwste Netflix-Original Eli is vandaag beschikbaar in het nieuwste filmaanbod. Deze horrorfilm moet je om meerdere redenen zien.

Allereerst natuurlijk omdat de film extreem angstaanjagend is en alle ingrediënten bezit van een klassieke horrorfilm: een oud verlaten ziekenhuis, mysterieuze artsen, mist, spoken verklaarbare verschijningen en dat alles natuurlijk extra aangedikt met spanning opbouwende muziek. Reken maar dat je een paar keer schrikt, als je durft te kijken tenminste.

De film is gemaakt door dezelfde producten als de succesvolle Netflix-Original horrorserie Haunting of Hill House. Ook speelt Saddie Sink die de rol van Max speelde in Stranger Things, in de horrorfilm. Acteren kan ze behoorlijk goed dus je kunt erop rekenen dat dit verhaal geloofwaardig gespeeld wordt. 

De film gaat over een 11-jarige jongen die aan een auto-immuunziekte lijdt waardoor hij vrijwel nooit naar buiten kan. Zijn ouders besluiten hem naar een afgelegen kliniek te brengen, waar de artsen experimenten uitvoeren om hem hopelijk te genezen. Echter, zal zijn gezondheid eerst verslechteren zeggen de artsen. Al snel blijkt er iets niet pluis en gebeuren er vreselijk enge dingen. Het lijkt erop dat wat de artsen beloven één grote leugen is en ze het jongetje alsmaar maar zieker maken.

Een tip: kijk de film niet alleen! 

Bron: Netflix

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving