Vrouw bewaart vliegtuig snack en krijgt flinke boete

400 euro betalen wegens een gratis appel

Vrouw bewaart vliegtuig snack en krijgt flinke boete
Stars Insider

26/04/18 | StarsInsider

ETEN Vliegtuig

Heb jij weleens een snack in het vliegtuig gekregen die je bewaart voor na de vlucht? Daar moet je dus mee oppassen, want het kan je zomaar 400 euro kosten!

Appel
Een vrouw uit het Amerikaanse Colorado vloog naar huis vanuit Parijs. Tegen het einde van de vlucht kreeg ze een appel van de luchtvaartmaatschappij om op te eten, maar ze had even geen honger. Ze besloot daarom om de appel in haar tas te doen om later onderweg naar huis te eten. Dit bleek echter een hele grote fout.

Douane 
De vrouw werd willekeurig gestopt door de douane en haar tas werd doorzocht. Toen de appel werd gespot, vroeg de douaneagent of de reis naar Parijs duur was. De vrouw snapte de vraag niet, maar zei dat het inderdaad duur was. De agent gaf als antwoord dat ze er 500 dollar (ruim 400 euro) bij op moest tellen, want ze kreeg een boete voor het importeren van een plantaardig product. Dat de vrouw de appel had gekregen van het luchtvaartmaatschappij maakte niets uit. De vrouw is van plan om bezwaar te maken tegen de boete en vindt het jammer dat ze als crimineel wordt behandelt vanwege een stuk fruit.

Omdat sommige landen heel streng zijn met het invoeren van plantaardige goederen, moet je heel voorzichtig zijn, blijkbaar zelfs met het eten dat je in het vliegtuig krijgt.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving