De BBQ trends voor 2018

Hot, hot, hot op de BBQ

De BBQ trends voor 2018
Stars Insider

03/05/18 | StarsInsider

ETEN Bbq

De komende dagen genieten we van zomerse temperaturen dus haal die barbecue maar tevoorschijn! Geen zomer is compleet zonder een BBQ, in het park, in de achtertuin of zelfs gewoon in je appartement. Imponeer je vrienden met deze hot BBQ trends voor 2018:

1. Indoor rookloze BBQ
Heb je geen tuin? Geen probleem, tegenwoordig kun je met een rookloze indoor BBQ je spiesjes en speklapjes gewoon in de huiskamer grillen.

2. Biologisch vlees
We hechten steeds meer waarde aan goed voedsel en geven daarom de voorkeur aan biologisch vlees. Het komende jaar zullen steeds meer mensen biologisch vlees verkiezen boven de kilo knallers uit de supermarkt.

3. Vegetarische alternatieven
Het wordt voor vegetariërs steeds leuker om te BBQ'en. De keuze stopt niet meer bij een groenteschijf of kaasschnitzel. We zien het komende jaar o.a. gegrilde bloemkool en vegetarische kebab en groentespiesen op de grill liggen.

4. Pork Steaks
Vleeseters verkiezen tegenwoordig de varkenssteak boven de rundersteak.

5. Vis
Wereldwijd is de visconsumptie gestegen. Steeds vaker leggen we grote stukken vis op de BBQ.

6. Smaaksensatie
Het draait allemaal om de smaak. Bizarre combinaties en tongstrelende marinades doen het hem! Verras je vrienden met takjes rozemarijn in de worst, zurig en zoet zoet gemarineerde kip en extreem pittige bloemkoolroosjes. 

7. Gegrilde pizza
Je leest het goed, dit jaar is het helemaal niet gek om een pizza te grillen op je BBQ. Is dit je eerste keer? Bekijk dan dit recept.

Smullen maar!

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving