Dit zijn de meest dodelijke voedingsproducten

Schrap deze maar uit je dieet

Dit zijn de meest dodelijke voedingsproducten
Stars Insider

17/05/18 | StarsInsider

ETEN Voeding

Bizar eigenlijk dat we vaak pas op onze voeding letten als we gewaarschuwd zijn. Bijvoorbeeld door een hartaanval of te hoog cholesterol gehalte. Het gezegde 'je bent wat je eet' klopt, want voeding heeft direct invloed op je gezondheid. Het mooie is dat je elke dag de kans krijgt je eetpatroon aan te passen en de meest giftige en dodelijke voedingsproducten uit je dieet kunt schrappen. Dit zijn volgens Healty Living Magazine de meest dodelijke voedingsproducten, die jij misschien wel dagelijks eet.
.
1. Margarine
Meerdere studies hebben onthuld dat margarine de kans op hart -en vaatziekten verhoogd. Kies voor echte boter of kokosnoot boter/olie.

2. Frisdrank
Ook de light varianten zorgen voor gewichtstoename en verhoogd risico op kanker, diabetes en hartkwalen.

3. Geprepareerd vlees
Van plakjes salami tot hotdogs, al deze geprepareerde vleesvarianten verhogen het risico op kanker. Hier zijn velen studies naar gedaan. Het Amerikaanse Instituut voor Kanker Onderzoek heeft geconstateerd dat wanneer je elke dag 1 hotdog eet, dit de kans op darmkanker met 21% verhoogd.

4. Cornflakes
Wie houdt niet van een kom cornflakes? Het is lekker en gemakkelijk, maar super ongezond. Er zitten vaak heel veel suikers in maar ook een ongezonde hoeveelheid vitamine A, zink en nicotinezuur.

5. Chips
Misschien wel de meest gegeten snack, maar ook ongezonde snack. Een echte zout, vet en caloriebom. Bovendien zijn chips ook in de meest ongezonde vet gefrituurd, namelijk in transvet.

Denk dus nog maar een keertje na voordat je je aan deze alledaagse voedingsproducten vergrijpt.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving