Deze voeding geeft je een langdurig vol gevoel

En is bovendien calorie-arm

Deze voeding geeft je een langdurig vol gevoel
Stars Insider

29/11/18 | StarsInsider

ETEN Voeding

Je kent ze wel, van die dagen dat je de hele tijd honger hebt. In je hoofd zie je de calorieteller omhoog schieten, want de dingen die je eet zijn nou niet bepaald calorie-arm. Dat hoeft dus niet. Er zijn namelijk veel soorten gezonde voeding die je een langdurig vol gevoel kunnen geven.

1. Kies volle granen
Kies 100% volle granen zoals bruine rijst en havermout. Havermout brengt je suikerspiegel in balans. Begin je je de dag met een schaaltje havermout? Dan behoud je langdurig een vol gevoel.

2. Zwarte rijst
Nog beter dan bruine rijst is zwarte rijst. Deze minder populaire rijst bevat meer vezels en antioxidanten en juist minder calorieën dan witte en bruine rijst.

3 Groene calorieverbrander
Broccoli vergt meer calorieën om te verteren dan dat het zelf bevat. Het komt er dus op neer dat je calorieën verbrandt door broccoli te eten. Dit komt door het hoge gehalte aan vezels waardoor je dus ook een vol gevoel krijgt.

4. Bonen
Bonen zitten boordevol vezels, antioxidanten en gezonde voedingstoffen. Sla dus blikken kikkererwten, zwarte bonen, linzen en kidneybonen in. Je kunt er eindeloos mee variëren in soepen, stoofpotten, taco´s of wraps.

Ben je dol op smoothies? Ook deze shake geeft je een langdurig vol gevoel.

Bron: Daily Burn

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving