Zo kom je van je lippenbalsemverslaving af

Als je in paniek raakt omdat je je lippenbalsem vergeten bent wordt het tijd om iets aan je verslaving te doen.

Zo kom je van je lippenbalsemverslaving af
Stars Insider

14/09/20 | StarsInsider

GEZONDHEID Lippenbalsem

Smeer je om de zoveel tijd lippenbalsem op je lippen? Waarschijnlijk doe je dit omdat je het zo fijn bent gaan vinden dat je lippen zo zacht aanvoelen en een beetje glimmen. Als je erachter komt dat je je lippenbalsem thuis hebt gelaten ontstaat er paniek, wat nu als je lippen droog worden?

Lippen zijn erg gevoelig en kunnen snel uitdrogen. Het is namelijk een andere soort huid dan de rest van je gezicht. Het uitdrogen kun je natuurlijk tijdelijk stoppen door lippenbalsem te gebruiken, maar je kunt ook iets aan de oorzaak doen.

Lik jij vaak aan je lippen? De enzymen in het speeksel kunnen ervoor zorgen dat je lippen uitdrogen. Ook als je te weinig water drinkt kunnen je lippen uitdrogen. Lik dus niet teveel aan je lippen en drink veel water.

Lippenbalsem is een voor de hand liggende oplossing, maar je kunt er net als handcrème verslaafd aan raken. Dat komt door de chemische stoffen die erin zitten. Wil je blijven smeren, kies dan voor een natuurlijke lippenbalsem. Let er bijvoorbeeld op dat er geen petroleum in zit. Dit zorgt er namelijk voor dat je lippen geen natuurlijke oliën meer aanmaken. 

Bron: Glamour UK
REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving