Uitvinding: oordoppen die snurkgeluiden blokkeren

De oplossing voor partners van snurkers

Uitvinding: oordoppen die snurkgeluiden blokkeren
Stars Insider

19/04/18 | StarsInsider

GEZONDHEID Oordoppen

Niets is zo vervelend als wakker worden van een fervente snurker naast je. Waarschijnlijk heb je alles al geprobeerd van een wasknijper op de neus tot slapen in een ander bed, maar er is nu een echte oplossing. Ten minste, zo lijkt het. 

Het probleem met reguliere oordoppen is niet alleen dat ze het geluid vaak niet genoeg tegenhouden, vaak zitten ze ook nog eens oncomfortabel. Het kan daarom dus goed voorkomen dat je ze midden in de nacht verliest. De makers van QuietOn Sleep claimen echter de oplossing te hebben voor het snurkprobleem.

Het is een klein apparaatje met een perfecte pasvorm voor het oor. In plaats van geluid te bestrijden, doet het juist exact het tegenovergestelde. De oordoppen geven het geluid van stilte, is dat niet handig? Je kunt ze zelfs instellen in slaapmodus maar ook in luistermodus. Ze werken op batterijen en gaan ongeveer 20 minuten mee.

Lijkt het je de moeite waard? Ze zijn wel iets prijziger dan de gemiddelde oordoppen. Je betaald $149 dollar voor maar laten we wel wezen, goede nachtrust is natuurlijk elke cent waard!

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving