Slow Dating in opmars: is Tinder verleden tijd?

Doe maar rustig aan

Slow Dating in opmars: is Tinder verleden tijd?
Stars Insider

24/08/18 | StarsInsider

LIFESTYLE Slow dating

Datingapps zoals Tinder hebben de datingcultuur razendsnel veranderd, maar het valt te betwijfelen of alle veranderingen wel zo positief zijn. Een nieuwe app probeert de chaotische manier waarop Tinder werkt tegen te gaan met een heel ander concept: slow dating.

Rustig aan
De manier waarop Tinder en vele andere apps werken, is vooral gebaseerd op snelheid en kwantiteit. De applicatie 'Once' doet het heel anders. In plaats van dagelijks door tientallen (of zelfs honderden) profielen te swipen, word je dagelijks slechts aan één persoon voorgesteld. Niet tevreden? Dan wacht je gewoon tot morgen.

Oppervlakkig
Met Once kun je minder oppervlakkig daten, want in plaats van dat je mensen direct overslaat, word je nu gemotiveerd om elk profiel een kans te geven en beter te overwegen of ze potentie hebben. Door algoritmes te gebruiken probeert de applicatie je wel voor te stellen aan mensen die bij je passen.

Tinder lijkt langzamerhand een verslaving te worden voor sommige gebruikers die eigenlijk veel meer bezig zijn met swipen dan het leren kennen van potentiële partners. Is slow dating hier het perfecte remedie voor?

Bron: VIVA

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving