Dit douchetrucje geeft je een flinke energieboost

Het schijnt langdurig te werken

Dit douchetrucje geeft je een flinke energieboost
Stars Insider

17/10/18 | StarsInsider

LIFESTYLE Douche

Kun je in de ochtend nauwelijks je bed uitkomen en kruip je na je ochtenddouche het liefst weer onder de lakens? Met een simpel trucje dat slechts 90 seconden duurt, heb je de hele dag meer energie.

Ochtenddouche
Sta je in de ochtend graag onder een lekker warme douche? Geen zorgen, dit hoef je niet op te offeren voor een energieboost, maar je moet wel een kleine aanpassing maken. Je kan namelijk douchen zoals je gewoonlijk doet, maar tegen het einde van je douchesessie voer je een truc van 90 seconden uit die heel simpel is. Je staat 30 seconden onder koud water, dan 30 seconden warm water en tenslotte weer 30 seconden koud water. Hierna stap je direct de douche uit om je af te drogen.

Energieboost
Volgens deskundigen zorgt het bovenstaande trucje ervoor dat je haarvaten open gaan, wat zorgt voor een betere bloedsomloop. Het gevolg een fysieke boost, alsook een mentale boost. Door dit dagelijks te doen kun je volgens de experts meer vet verbranden, minder stress oplopen en een beter immuunsysteem ontwikkelen.

Hoewel het trucje hoort te helpen om gedurende de dag wakker te blijven, is het uiteraard niet geschikt om je benodigde slaap te vervangen.

Bron: VIVA

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving