Deze 'romantische' gebaren kunnen slecht overkomen

Is het liefde, of een obsessie?

Deze 'romantische' gebaren kunnen slecht overkomen
Stars Insider

03/01/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Romantische gebaren

Denk je dat je de grote liefde van je leven hebt gevonden en wil je maar al te graag tonen hoeveel je van hem of haar houdt? Pas op, want sommige 'romantische' gebaren lijken meer op obsessief gedrag en kunnen je relatie juist verpesten.

Ik hou van jou

Wanneer is het oké om deze betoverende woorden tegen iemand te zeggen? In ieder geval niet voordat je iemand uitgebreid hebt leren kennen. Zeg deze woorden vooral niet tegen je crush tijdens jullie eerste date, want je komt al snel wanhopig over.

Constante berichtjes

Zijn jullie aan het daten of zelfs een relatie aangegaan? Je hoeft niet continu te weten waar je partner mee bezig is? Geef hem of haar ruimte. Doordat je telkens vraagt waar ze zijn, met wie ze zijn of wat ze doen, kunnen ze het gevoel krijgen dat je onzeker bent en dat je ze wellicht niet vertrouwt.

Altijd akkoord

Ben je zo verliefd op je partner dat je liever geen risico's wilt nemen door het oneens met ze te zijn? Blijf jezelf en durf een discussie aan te gaan. Het komt onnatuurlijk over als het overal mee eens bent en nooit een eigen mening hebt. Bovendien kom je zo ook veel saaier over.

Social media

Wil je met de hele wereld delen hoeveel je van je partner houdt? Door telkens op social media te vertellen hoe geweldig je partner is, kon je al snel onzeker of opschepperig over. Zowel je partner als je vrienden kunnen dit als ongemakkelijk ervaren. Het is prima om af en toe informatie te delen over je relatie, maar er zijn grenzen.

Bron: Bustle

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving