De voordelen van een 'domme telefoon'

Is het tijd voor een downgrade?

De voordelen van een 'domme telefoon'
Stars Insider

18/01/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Domme telefoon

Hoewel bijna iedereen tegenwoordig een smartphone heeft, bestaat er nog steeds een markt voor 'domme telefoons', oftewel mobiele telefoons zonder alle extra's die de gemiddelde smartphone heeft. Mensen met een ouderwetse telefoon zijn echter allesbehalve dom, want de toestellen kennen tal van voordelen.

Verslaving

Het lijkt erop dat steeds meer mensen last hebben van een smartphoneverslaving. De beste manier om af te kicken is uiteraard om simpelweg geen smartphone te hebben en het te houden bij een domme telefoon. Zo ben je alsnog bereikbaar, maar wordt je niet constant afgeleid door de vele apps.

Schokbestendig

Heb jij je smartphone weleens laten vallen? De telefoons zijn vaak hartstikke kwetsbaar en er zijn dan ook tal van mensen met een flinke barst in hun scherm hebben. Domme telefoons kunnen daarentegen wel tegen een stootje en sommige modellen lijken nagenoeg onverwoestbaar.

Goedkoop

Mocht je domme telefoon toch kapotgaan, dan ben je in ieder geval niet honderden euro's kwijt zoals bij een smartphone het geval is. Je hoeft je ook minder zorgen te maken over het kwijtraken van de telefoon. Je bent ook minder kwetsbaar voor diefstal. De meeste dieven zullen waarschijnlijk geen interesse hebben in je ouderwetse telefoon.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving