Terugblik: Belgische student overlijdt na eten bedorven pasta

De gebeurtenis uit 2008 wordt weer veelvoudig besproken

Terugblik: Belgische student overlijdt na eten bedorven pasta
Stars Insider

04/02/19 | StarsInsider

LIFESTYLE student

In 2008 overleed een Belgische student nadat hij had gegeten van een bord bedorven spaghetti met tomatensaus. De gebeurtenis wordt inmiddels weer veel besproken omdat het ter sprake kwam in een nieuwe video op YouTube die inmiddels al meer dan 2 miljoen kijkers heeft.

Vijf dagen oud

De Belgische student die AJ wordt genoemd, at vijf dagen oude spaghetti met tomatensaus. De spaghetti werd op kamertemperatuur bewaard en was daarom bedorven. Het was vooraf in een magnetron opgewarmd. Nadat hij het had gegeten moest hij overgeven en kreeg hij diarree. Na te gaan slapen, werd hij nooit meer wakker. Blijkbaar had de voedselvergiftiging ervoor gezorgd dat zijn lever niet meer werkte. Hoewel dit zeldzaam is bij voedselvergiftigingen, blijft het gevaarlijk om bedorven voedsel te eten. Dit is vaak gemakkelijker te ruiken dan te zien.

Stiefvader

In de Belgische media werd bericht dat het de stiefvader van de student was die verantwoordelijk was voor de maaltijd. Hij zou het uit de vuilnisbak hebben gehaald, beschimmeld en al, en warmde het op om zelf op te eten. Dit omdat hij depressief zou zijn en ziek wilde worden. De student kwam thuis en at toen de rest op.

Bron: Standaard, New York Post

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving