Bedenk dit voordat je op reis gaat met je partner

Zijn jullie er klaar voor?

Bedenk dit voordat je op reis gaat met je partner
Stars Insider

03/03/19 | StarsInsider

LIFESTYLE reis

Op reis gaan met je kersverse partner kan ontzettend romantisch zijn, maar het is niet altijd het sprookjesavontuur waar jullie op hopen. Zijn jullie wel klaar voor een gezamenlijke reis? Bedenk eerst het volgende voordat je de tickets boekt.

Als je samen op reis gaat met je partner, leren jullie elkaar heel goed kennen. Het is daarom belangrijk om jezelf af te vragen of je je wel comfortabel genoeg voelt om alles te delen met de ander. Ben je bijvoorbeeld niet in topconditie en schaam je je hiervoor? Of lijkt het je een nachtmerrie om ziek te zijn in het bijzijn van hem of haar? Dan is het waarschijnlijk verstandig om nog even te wachten voordat je die grote stap zet.

Probeer de reis ook kort en dichtbij te houden als jullie nog in de beginfase van jullie relatie zijn. Je kan er tijdens de reis onverwacht achter komen dat hij of zij totaal niet is wie je dacht. Het is dan heel ongemakkelijk om vervolgens een week een hotelkamer te delen en het is meestal niet al te goedkoop om een vlucht te verzetten.

En over geld gesproken, is dat ook iets wat je vooraf hoort te bespreken. Kunnen jullie de trip wel allebei veroorloven? Ga er niet vanuit dat je partner meer zal betalen dan jij en zorg ervoor dat je ook weet wat de verwachtingen van je partner zijn. Alle praktische, ongemakkelijke zaken waar je je zorgen over maakt, hoor je vooraf te bespreken. Hoewel dat niet altijd even sexy is, kun je zo wel voorkomen dat de trip straks in duigen valt.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving