Dingen die je nooit tegen je partner moet zeggen

Pas op met deze uitspraken

Dingen die je nooit tegen je partner moet zeggen
Stars Insider

13/03/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Uitspraken

De meest onschuldige uitspraken kunnen een negatief effect hebben op je relatie. Volgens experts kun je beter oppassen met het gebruiken van de volgende uitspraken tegenover je partner om te voorkomen dat het jullie relatie schaadt.

Waarom deed je dat?

Heeft je partner iets gedaan waar je niet blij mee bent? Door te vragen waarom ze dat hebben gedaan, kom je vaak heel negatief en beschuldigend over. Laat weten hoe je erover voelt en geef je partner de kans om het uit te leggen zonder dat je erom vraagt.

Altijd / nooit

'Je luistert nooit naar mij', of 'je vergeet altijd het vuilnis buiten te zetten' zorgen voor veel negativiteit. Je partner krijgt dan het gevoel dat je het niet waardeert wanneer ze wel iets goeds doen. Je kunt best klagen, maar pas op met overdrijven.

Sorry, maar...

Als je je excuses ergens voor aanbiedt, is het belangrijk dat je het niet vervolgens ontkracht door het te rationaliseren. Je kan best uitleg geven, maar doe dit nooit op een manier waarop het lijkt dat je je gedrag goedkeurt, terwijl je eigenlijk fout zat.

Misschien moeten we uit elkaar

Het is heel schadelijk voor een relatie om te dreigen met een break-up of scheiding tijdens een ruzie. Je kan uiteraard wel een volwassen gesprek hebben over jullie relatie en of het wel werkt, maar veel mensen dreigen om het uit elkaar te gaan wanneer ze hun zin niet krijgen. Doe dit nooit!

Bron: Bustle

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving