Dit is wat je seksdromen betekenen

Zijn je dromen meer kinky dan je zelf bent?

Dit is wat je seksdromen betekenen
Stars Insider

15/03/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Seksdromen

Vrijwel iedereen droomt weleens over seks. Achteraf kan dit vaak zorgen voor verwarring en ongemakkelijkheid. Moet je je zorgen maken over de dromen, of zijn ze onschuldig? Zie hier enkele voorbeelden van veelvoorkomende seksdromen en wat de mogelijke betekenis is volgens psychologen.

Vreemdgaan in dromenland

Heb je in je droom seks met iemand anders dan je partner? Dit kan zorgen voor een behoorlijk schuldgevoel. Volgens de experts komen deze dromen vaker voor bij mensen die voor hun relatie assertiever waren dan ze nu zijn. Als je deze droom hebt, kan het betekenen dat je seksleven niet meer is wat het geweest is.

Vreemdgaande partner

Droom je dat je partner vreemdgaat met een ander? Dit is een teken dat er wellicht iets speelt in je relatie. Uiteraard is dit geen bewijs dat je partner werkelijk vreemdgaat, dus trek vooral geen overhaaste conclusies!

Nieuwe ervaringen

Heb je een droom waarin je seksuele handeling verricht die je gewoonlijk nooit zou doen, of vraagt je partner om zulke handelingen in de droom? Je hebt dan mogelijk de behoefte aan spannendere seks, hoewel dit niet per se betekent dat je precies wilt wat je in de droom deed.

Super kinky

Heb je een heel kinky droom waarin je bijvoorbeeld in een seksshop bent en iemand tegen je zegt dat er een wildvreemde zal binnenkomen om seks met je te hebben? Dit soort dromen komen vooral voor bij mensen die zich zorgen maken dat hun seksleven minder spannend wordt naarmate ze ouder worden. Het is wellicht hoog tijd om je seksleven op te leuken.

Bron: NSMBL

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving