Deze gevoelens verwarren we vaak voor liefde

Ben je verliefd of is het iets anders?

Deze gevoelens verwarren we vaak voor liefde
Stars Insider

06/04/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Liefde

Er wordt vaak gezegd dat je echte liefde kunt herkennen zodra je het ervaart, maar toch komt het regelmatig voor dat we denken dat we verliefd zijn, maar er later achter komen dat het iets anders was. We denken vaak onterecht dat de volgende gevoelens liefde zijn.

Crush

Heb je een crush op iemand? We halen liefde en het hebben van een crush vaak door elkaar en ze kunnen ook moeilijk te onderscheiden zijn. Een crush ken je vaak minder goed en is meer gebaseerd op een fantasie die je hebt. Wanneer je ze beter leert kennen, kun je erachter komen dat ze heel anders zijn dan jij dacht.

Jaloezie

Zie je iemand helemaal niet staan, maar krijg je ineens gevoelens zodra hij of zij van de markt is? Waarschijnlijk wil je gewoon wat je niet kunt hebben en ben je jaloers op degene die hem of haar heeft veroverd.

Lust

Voel je een extreme aantrekkingskracht tot iemand? De persoon kan zo sexy zijn dat je continu aan hem of haar moet denken, maar dit betekent niet dat je verliefd bent. Als de romantische en emotionele aspecten ontbreken en je enkel met iemands uiterlijk bezig bent, gaat het om lust en niet om liefde.

Veiligheid

Het hebben van een partner kan je een zelfverzekerd en veilig gevoel geven. Je bent sociaal en financieel gezien vaak beter af met een partner en hij of zij kan je wellicht ook fysiek beschermen. Hierdoor voel je je wellicht veel comfortabeler, maar je bent niet per se verliefd.

Spanning

Was je leven totaal niet interessant totdat iemand je leven kwam opfleuren? Wellicht beleven jullie samen de leukste avonturen, maar dit betekent niet dat deze persoon ook de perfecte partner is. Vraag jezelf goed af of hij of zij echt geschikt is voor een relatie, of dat het eigenlijk gewoon een geweldige vriendschap is.

Bron: Bustle

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving