Deze relaties zijn gedoemd te mislukken

Soms is de uitdaging simpelweg te groot

Deze relaties zijn gedoemd te mislukken
Stars Insider

08/04/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Relaties

Relaties zijn nooit makkelijk en je weet uiteindelijk nooit helemaal zeker of jij en je partner voor altijd samen zullen blijven. Toch zijn er bepaalde situaties die zo lastig zijn om door te komen, dat jij en je partner erg sterk in jullie schoenen moeten staan om het overleven. In de volgende vijf situaties is het nodig een tandje bij te zetten:

  • Tegenstrijdige plannen: Wil jij bijvoorbeeld hoe dan ook verhuizen naar het buitenland, terwijl je partner voor de rest van zijn of haar leven in Nederland wil blijven? Als jullie alle twee voet bij stuk houden, zal dit een onoverkomelijk probleem worden.
  • Geen vertrouwen: Kun je je partner niet op zijn of haar woord geloven? Kun je het niet laten om de telefoon van je partner te inspecteren? Als je je partner niet kunt vertrouwen, gaat de relatie nooit werken.
  • Lange afstand: Een lange afstandsrelatie is lastig, maar niet onmogelijk. Het is vaak wel van belang dat jullie een plan hebben om ooit samen te zijn. Het simpelweg op zijn beloop laten is geen goede strategie.
  • Verlangen naar meer: Ben je nog samen met je eerste partner of heb je een beperkt aantal partners in je leven gehad? Als je het gevoel hebt meer te willen experimenteren met verschillende soorten partners, dan kun je er niet zomaar van uitgaan dat dit gevoel vanzelf weer weggaat.
  • Fysieke aantrekkingskracht: Is je partner geweldig als vriend, maar voel je geen enkele fysieke aantrekkingskracht? Je kan het heel leuk met elkaar hebben, maar zonder enige vorm van intimiteit is de kans maar klein dat je relatie zal slagen.

Bron: Relationship Rules

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving