Tijdens eerste dates wordt vooral hierover gelogen

De meestvoorkomende leugen

Tijdens eerste dates wordt vooral hierover gelogen
Stars Insider

10/05/19 | StarsInsider

LIFESTYLE leugen

Dat mensen niet allemaal even eerlijk zijn tijdens hun eerste dates zal je niets verbazen, maar waar wordt het meest over gelogen? Een onderzoek achterhaalde de meestvoorkomende leugens tijdens eerste dates.

Aantal bedpartners

In het onderzoek werden 5500 singles ondervraagd. 43% hiervan gaf toe weleens te liegen tijdens een eerste date. Het is ook nog maar de vraag of de resterende 57% wel eerlijk heeft geantwoord. Waar het meest over wordt gelogen volgens de deelnemers is het aantal mensen waar ze het bed mee hebben gedeeld. 24% van de vrijgezellen gaf toe dat ze hebben gelogen over het aantal. Verder heeft 17,6% gelogen over de personen waar ze mee hebben gedatet.

Goed overkomen

Waarom liegen er zoveel mensen over de kwestie? Het is waarschijnlijk een kwestie van zo goed mogelijk willen overkomen. Het bleek ook dat mannen het getal vooral groter maken, terwijl vrouwen het juist vaak verkleinen. Wellicht is het een idee om dit sowieso niet te bespreken tijdens een eerste date en te wachten tot je je wel comfortabel genoeg voelt om het eerlijk te vertellen?

Bron: VIVA

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving