Trek je wel de juiste mensen aan met je datingprofiel?

Er zijn twee soorten profielen

Trek je wel de juiste mensen aan met je datingprofiel?
Stars Insider

19/06/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Datingprofiel

Waar gebruik jij een dating app voor? Om zoveel mogelijk scharrels te vinden, of om een langdurige partner te vinden? Afhankelijk van wat je wil, zul je een andere strategie moeten hanteren.

Kwantiteit

Wil je vooral zoveel mogelijk matches? Dan is het de bedoeling dat je je profiel simpel houdt. Richt je vooral op het hebben van leuke foto's en schrijf er eventueel een korte tekst bij. Hoe meer je zegt, hoe groter de kans dat je mensen afstoot, dus houdt het echt kort en krachtig! Aangezien je op zoek bent naar snel en simpel, kun je best wat suggestieve (sexy) foto's gebruiken om zoveel mogelijk mensen aan te trekken. Waarschijnlijk zul je niet echt een klik hebben met je meeste matches, maar je kunt snel door naar de volgende kandidaat.

Kwaliteit

Als je op zoek bent naar de juiste persoon voor jou en meer wil dan een one-night-stand, wees dan niet bang om een heel persoonlijke tekst te schrijven. Je foto's zijn alsnog belangrijk, maar pas op dat ze niet té flirterig zijn, want dan geloven mensen wellicht niet dat je een serieuze relatie wil. Je zal op deze manier minder matches krijgen omdat er veel mensen op zoek zijn oppervlakkige relaties. Op deze manier filter je veel mensen weg die toch niet bij je passen. Vat het gebrek aan matches dus niet persoonlijk op en blijf volhouden. Je hebt een grotere kans van slagen bij de matches die je wel krijgt, waardoor je geen tijd hoeft te verdoen aan dates met mensen die toch niet bij je passen.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving