Bedenk dit voordat je het weer met je ex probeert

Is het wel verstandig?

Bedenk dit voordat je het weer met je ex probeert
Stars Insider

19/06/19 | StarsInsider

LIFESTYLE ex

Nadat jullie relatie officieel voorbij is, bedenk je plotseling dat je ex misschien toch de ware is. Wil je teruggaan? Bedenk dan wel eerst het volgende, want je kan een grote fout begaan en terechtkomen in een knipperlichtrelatie.

Ben je verliefd of eenzaam?

Voel je dat je nog verliefd bent op je ex en naar hem of haar verlangt, of verlang je er eigenlijk naar om niet alleen te zijn? Na een lange relatie ben je er niet meer aan gewend aan om alleen te zijn. Dit is echter geen goede reden om terug te keren naar je ex. Geef jezelf enkele maanden en je zal merken dat het steeds makkelijker wordt om single te zijn.

Denk je dat je je ex kunt veranderen?

Je verlangen om terug te keren kan gebaseerd zijn op het idee dat je je ex kan veranderen als je het maar genoeg probeert. Het is inderdaad mogelijk dat zowel jij als je ex kunnen veranderen, maar hier moeten jullie voor open staan. Als je geen enkele aanleiding hebt om te denken dat je ex kan veranderen, dan is de kans groot dat het niet gaat gebeuren.

Als je terugkeert naar je ex, heb je misschien al een onderbuikgevoel dat zegt dat je een fout begaat. Negeer dit gevoel vooral niet!

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving