Waarom je juist scheetjes moet laten bij je liefje

Niemand wil zijn partner tekort doen

Waarom je juist scheetjes moet laten bij je liefje
Stars Insider

21/06/19 | StarsInsider

LIFESTYLE scheet

In sommige liefdesrelaties worden er om de haverklap scheten gelaten in het bijzijn van elkaar. Er zijn zelfs stellen die er wedstrijdjes van maken wie de hardste scheet laat. Voor velen gaat dat misschien wat ver, maar je lichaamsgassen inhouden is ook niet goed voor je relatie. Je zou je partner er namelijk tekort mee doen, zo blijkt uit onderzoek.

Uit onderzoek aan de Universiteit van Exeter blijkt dat het juist gezond is om de geur van je partner’s scheten in te ademen. Dokter Mark Wood zei er het volgende over: 'Hoewel waterstofsulfide bekend staat als het stinkende gas in rotte eieren en scheten, wordt het natuurlijk geproduceerd in het lichaam en is het een wondermiddel voor je gezondheid. Het zou in de toekomst een belangrijke vechter kunnen zijn tegen een hoop ziektes'.

Onderzoekers constateerde ook dat het inademen van je partners scheet op latere leeftijd dementie, hartaandoeningen en artritis kan verminderen. Dus als je weer eens een scheetje voelt aankomen, laat hem vrij en gun je partner ook een betere gezondheid. 

Bron: NSMBL

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving