Dit zijn de tekenen dat je micro-vreemdgaat

Soms heb je het zelfs niet eens door

Dit zijn de tekenen dat je micro-vreemdgaat
Stars Insider

30/06/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Micro-vreemdgaan

Trouw blijven aan je partner hoeft niet zo moeilijk te zijn. Het is simpelweg een kwestie van niet met iemand anders de lakens in duiken, nietwaar? Toch zijn er tal van manieren waarop je je relatie kan beschadigen zonder dat er fysieke acties hoeven plaats te vinden. Dit wordt ook wel 'micro-vreemdgaan' genoemd en je kunt het zelfs doen zonder dat je het doorhebt. Je kunt het op de volgende manieren bij jezelf herkennen:

Verborgen gesprekken

Heb je gesprekken op je telefoon waarvan je absoluut niet wil dat je partner ze ziet en verberg je ze bewust door contactpersonen bijvoorbeeld nepnamen te geven? Je hebt jezelf er wellicht van overtuigd dat je niets verkeerd doet, maar dat je bang bent dat je partner het verkeerd zal opvatten. Maar je diep van binnen weet je heus wel dat je iets verkeerds doet. Je partner zou het eigenlijk niet verkeerd maar juist opvatten.

Datingapps voor de lol

Het gebeurt wel vaker: mensen die hun datingprofiel niet verwijderen nadat ze een relatie zijn aangegaan. Dan swipe je gewoon omdat je het 'geinig' vindt of omdat je je 'verveelt'. Het begint met de intentie om niet eens met matches te praten, maar vervolgens komt er toch een gesprek op gang. Je bedenkt je dat je toch nooit iets met ze gaat doen. Waarschijnlijk houd je jezelf echter voor de gek en ben je wel op zoek naar iemand om mee vreemd te gaan of om je huidige partner te vervangen in het geval dat je iemand tegenkomt die leuker is. Doe dit niet, want je snapt heus wel dat je partner het nooit zou accepteren.

Sarcastisch flirten

Je kent iemand met een goed gevoel voor humor en op een gegeven moment bedenken jullie dat het grappig zou zijn om met elkaar te flirten. Je geeft elkaar heel specifieke complimenten en doet regelmatig uitspraken met dubbele betekenissen. Jullie doen wellicht allebei alsof jullie het niet menen, maar waarschijnlijk heb je je stiekem weleens afgevraagd of er meer aan de hand is. Zou jij het oké vinden als jouw partner op dezelfde manier met andere mensen grapte?

De verschillende manieren van micro-vreemdgaan hebben vaak een ding gemeen: je verbergt het voor je partner. Om het te voorkomen, is het dus vooral verstandig om open met je partner te zijn.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving