Met deze onschuldige acties kom je wanhopig over

Je enthousiasme kan je succes in de weg staan

Met deze onschuldige acties kom je wanhopig over
Stars Insider

01/07/19 | StarsInsider

LIFESTYLE wanhopig

Heb je een oogje op iemand? Dan wil je uiteraard niet te lang wachten en natuurlijk zo leuk mogelijk overkomen. Pas echter op dat je de persoon niet wegjaagt, want je goedbedoelde acties kunnen worden aangezien voor wanhoop.

  • Meerdere plannen: Houd het altijd bij één afspraak. Als jullie al plannen hebben, kun je beter geen andere plannen maken voordat jullie afspraak voorbij is.
  • Spammen: Kun je wel of niet meerdere berichtjes versturen? Twee berichtjes versturen is vaak prima, maar zorg ervoor dat je jezelf niet herhaalt of vraagt waarom hij of zij niet reageert.
  • Onderzoek: Het is te begrijpen dat je nieuwsgierig bent, maar probeer niet zijn of haar hele online geschiedenis te doorspitten. Maak ook geen opmerkingen over dingen van hem of haar die je online hebt gezien, want dan lijk je al snel op een stalker.
  • Snel antwoorden: Ben je bang dat je wanhopig overkomt door snel te antwoorden? Als je ziet dat de ander nog aan het typen is of een incompleet bericht heeft verstuurd, wacht dan even. Het is vooral verstandig om te variëren in hoe snel je antwoordt. Elke keer een of twee dagen wachten om niet wanhopig over te komen is niet nodig en kan zelfs averechts werken. De ander kan dan denken dat je geen interesse hebt, of heeft door dat je bang bent om wanhopig over te komen.

Vaak is de beste manier om natuurlijk over te komen ook gewoon door jezelf te zijn en door niet alles diep te analyseren. Als je echter heel nerveus bent, kun je maar beter goed opletten op je gedrag om te voorkomen dat je het verknalt.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving