Zo blijven onze topmodellen in shape

Dit kan jij ook

Zo blijven onze topmodellen in shape
Stars Insider

03/07/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Lichaam

Nederland zit niet verlegen om topmodellen. Je hoeft natuurlijk geen Doutzen Kroes te zijn om een mooi bikinilijf te hebben en te onderhouden. Dat kun jij ook. Bekijk hier de tips van onze succesvolle modellen.

Doutzen Kroes
Ze is Nederlands trots en heeft meerdere exclusieve miljoenencontracten. Dat ze zo in shape blijft heeft ze vooral aan haar ouders te danken. Ze groeide op in Friesland waar gekookt werd met ingrediënten die rechtstreeks uit de biologische tuin van haar ouders kwamen. Gezonde voeding en natuurlijk een strak work-out schema is een topprioriteit voor Doutzen. Daarnaast trapt Doutzen ook weleens een balletje met haar zoon en man, wat ook helpt.

Kim Feenstra
Volgens Kim is het heel simpel: veel trainen en bewegen. Soms eet ze twee weken clean meals (gezonde kant en klaar maaltijden). Wat Kim ook weleens doet is een weekje alleen maar rauw voedsel eten. Ze doet dat ongeveer om de vijf weken. Volgens Kim is het belangrijk je eigen balans te vinden wat betreft hoe vaak je sport en gezond eet. In extreem lijnen gelooft ze niet zo.

Daphne Groeneveld
Haar frisse gezichtje heeft dit 23-jarige model te danken aan haar beauty-routine. Ze reinigt haar gezicht elke dag, ook als ze geen make-up draagt en ze sport vijf keer per week. Een van haar hobby's is hiken. Haar sportieve karakter draagt dus ook bij aan haar prachtige lichaam.

Bron: HM, HappyinShape

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving