Zo vergeet je partner je niet wanneer je weg bent

Gaat een van jullie op vakantie?

Zo vergeet je partner je niet wanneer je weg bent
Stars Insider

06/07/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Missen

Als een van jullie op vakantie of een zakenreis gaat, kan het best spannend zijn. Wie weet wat voor verleidingen hij of zij zal tegenkomen? Hoe zorg je ervoor dat je partner aan je blijft denken en dus eerder trouw zal blijven?

Contact

Onderhoud contact met je partner door berichtjes, filmpjes of foto's te versturen, maar forceer het niet. Je partner zal je niet missen als je om het uur een nieuw berichtje verstuurt, dus probeer de juiste balans te vinden. Houd rekening met het schema van je partner en laat ook hem of haar een gedeelte van de gesprekken beginnen.

Verrassingen

Verstop een verrassing in zijn of haar bagage, of als jij degene bent die vertrekt kun je iets achterlaten. Denk aan een handgeschreven briefje of een leuk cadeautje die als aandenken functioneert. Door dit mee te dragen, zal je partner meer het gevoel hebben dat je toch een beetje aanwezig bent.

Vooruitzicht

Verzin een leuk plan voor wanneer je partner terug is. Door iets te plannen waar je partner zich op zal verheugen, blijf je op de voorgrond van zijn of haar gedachtes. Houd het wel bij één plan, want het kan stressvol zijn voor je partner om een vol schema in te plannen.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving