Verpest je telefoon je relatie?

Telefoons hebben een grote impact op onze levens

Verpest je telefoon je relatie?
Stars Insider

02/08/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Telefoon

We onderschatten vaak hoeveel we eigenlijk met onze telefoons bezig zijn en wat de impact daarvan is op onze relaties. Breng jij je relatie in gevaar door je telefoon onverantwoordelijk te gebruiken? Let dan vooral op het volgende.

Geldverspilling

Hoeveel geef jij uit aan digitale content? Pas op met het kopen van apps en vooral gamers moeten oppassen dat ze niet te veel uitgeven aan in-game aankopen. Hier geld aan uitgeven kan zorgen voor flinke ruzies met je partner. Kun je dat geld niet beter bewaren om samen iets leuks te doen?

Tijdens de seks

Betrap jij jezelf weleens erop dat je tijdens de seks je telefoon er even bij wilt pakken? Dit kan betekenen dat de seks niet spannend genoeg is, maar waarschijnlijk is het ook een teken dat je echt te veel met je telefoon bezig bent.

Flirten

Op de telefoon met iemand flirten voelt minder echt dan wanneer je het op straat doet, maar zo zal je partner het waarschijnlijk niet zien. Pas op met flirterige berichtjes op social media en Whatsapp. Verwijder bovendien al je dating apps, want 'voor de lol' rondkijken kan zomaar je relatie verpesten.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving