Je ex tegenkomen op Tinder: hoe reageer je?

Het kan heel pijnlijk zijn

Je ex tegenkomen op Tinder: hoe reageer je?
Stars Insider

01/08/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Ex op tinder

Het is altijd al lastig geweest om je ex tegen te komen op straat, maar gelukkig is de kans daarop best klein als jullie niet vlakbij elkaar wonen. In het digitale tijdperk is er echter nog een nieuw obstakel bijgekomen, want je kunt ook je ex op een dating app tegenkomen. Hoe kun je daar het beste mee omgaan?

Rustig aan

Als je pasgeleden uit een relatie bent gestapt, is het wellicht slimmer om niet meteen op zoek te gaan naar iets anders. Als je absoluut je ex niet op een dating app wilt tegenkomen, dan is het wellicht verstandig om ook nog even te wachten met het maken van een datingprofiel.

Pijnlijke verrassing

Als je eenmaal het gevoel hebt dat je er klaar voor bent, kun je je ex tegenkomen en alsnog schrikken. Het kan veel emoties in je losmaken om je ex daar te zien, waaronder verdriet en woede. Kijk ten eerste even naar de foto's en teksten en of ze wel nieuw zijn. Als het allemaal oude foto's zijn met de teksten die niet meer relevant zijn. Wellicht is het wel een oud profiel die nooit is verwijderd en dus niet meer wordt gebruikt.

Stoppen of doorgaan

Is het wel een nieuw profiel? Bedenk dan dat ook jij al dezelfde app of website gebruikt, dus je kan er moeilijk kwaad om worden. Toch is het begrijpelijk dat je het een pijnlijk moment vindt. Eigenlijk functioneert dit moment als een test om te achterhalen of je wel klaar bent voor een nieuwe relatie. Als je eigenlijk nog niet over je ex heen bent en er dagen lang meezit dat je je ex voorbij zag komen, is het waarschijnlijk beter om even niet op zoek te gaan naar een ander. Als je het binnen enkele minuten of uren kunt verwerken en er verder geen last meer van hebt, ben je waarschijnlijk klaar om te daten.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving