Telefoonburen: met deze trend kun je nieuwe vrienden maken

Wie heb ik aan de lijn? Hallo, hallo?

Telefoonburen: met deze trend kun je nieuwe vrienden maken
Stars Insider

07/08/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Telefoonburen

Er is een nieuwe trend op het internet ontstaan, namelijk telefoonburen. Hoewel, het is niet echt nieuw, maar er is wel weer nieuw leven ingeblazen na verscheidene berichten op Twitter van mensen die het hebben geprobeerd. Ben jij er al bekend mee?

Telefoonburen

In het Engels wordt het ook wel 'number neighbors' genoemd en het concept is heel simpel. Je neemt contact op met mensen die nagenoeg hetzelfde telefoonnummer hebben, maar het laatste getal is eentje lager of hoger. Bellen is niet zo tof omdat je zo mensen kunt storen, maar het idee is dat je een leuk berichtje verstuurd om erachter te komen of jullie iets gemeen hebben. Uiteraard moet je wel even uitleggen dat jullie telefoonburen zijn en wat dat inhoudt.

Succesverhalen

Op Twitter zijn er al tal van succesverhalen geplaatst van mensen wiens telefoonburen dezelfde muzieksmaak hebben, leuke foto's van hun huisdier deelden of andere grappige gesprekken hadden. Toch is niet iedereen er even blij mee. Er zijn namelijk ook voorbeelden van mensen die totaal geen geduld hadden en meteen begonnen met dreigen. Ook heeft niet iedereen telefoonburen, waardoor je wellicht helemaal geen reactie krijgt. Tja, er is maar één manier om erachter te komen of jij toffe telefoonburen hebt.

Bron: Best Life

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving