Gênant: zus van influencer klapt uit de school

Wie is er nog eerlijk op Instagram?

Gênant: zus van influencer klapt uit de school
Stars Insider

09/08/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Influencer

Hoeveel vertrouwen heb jij erin dat influencers op Instagram eerlijk tegen hun volgers zijn? Er wordt wel vaker gezegd dat Instagrammers een onrealistisch beeld van hun leven delen, maar hoe ver ze daarin gaan zal je misschien verbazen. Onlangs vond het perfecte voorbeeld hiervan plaats toen de zus van een influencer uit de school klapte.

Wandeltocht

Casey Sosnowski heeft enkele duizenden volgers op Instagram waar ze verleidelijke en leuke foto's van zichzelf plaatst. Onlangs ging ze voor een avontuurlijke foto waarop ze in sportieve kleding te zien was met een waterflesje. Ze schreef erbij dat ze was bij het natuurgebied 'Lake Okahumpka Park en Trail'. Er was echter een klein probleempje met de foto, want haar werkelijke locatie was lang niet zo spannend als ze deed vermoeden.

Ontmaskering

Carly, de zus van Casey, verklapte op Twitter dat de werkelijke locatie haar achtertuin was. Dit bericht werd nog veel populairder dan de oorspronkelijke foto van Casey, waardoor honderdduizenden mensen zagen hoe de Instagrammer haar volgers misleidde. Casey zegt dat ze er wel om kan lachen en zegt dat ze zich er niets van aantrekt. Wel besloot ze om de beschrijving van de foto te veranderen en laat ze nu doorschemeren wat de echte locatie is.

 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Did I go hiking? No. Is this my backyard?...... Maybe????

Een bericht gedeeld door ???????????????????? ???????????????????????????????????? (@caseyrsos) op

Bron: Metro

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving