4 zelfverzorgingstips voor mannen

Moisturizer moet in de koelkast

4 zelfverzorgingstips voor mannen
Stars Insider

24/08/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Zelfverzorging

Waarschijnlijk benut je je zelfverzorgingsproducten niet optimaal. Er zijn namelijk manieren om ze beter en langer te laten werken. Doe je uiterlijk en je portemonnee een plezier en volg deze vier tips van op:

1. Bewaar je moisturizer in de koelkast
Het klinkt misschien raar, maar het werkt echt. Moisturizer uit de koelkast werkt namelijk als een koud kompres en koelt je huid. Dit is goed tegen ochtendsymptomen zoals gezwollen ogen en roodheid van de huid.

2. Gebruik minder scheerschuim
Probeer eens een derde te gebruiken van je gebruikelijke hoeveelheid. Een dot ter grootte van een 2 Euro muntstuk is al voldoende. Voeg er wat water aan toe en wrijf het tot een soepel schuim dat lichter is dan onverdund scheerschuim, waardoor je dichter op de huid kunt scheren - met een beter resultaat voor je gezicht én portemonnee.

3. Bewaar je parfum op een koele, donkere plek
Parfum wordt niet zoals wijn beter met de jaren. Licht en warmte doen de kwaliteit van je geurtjes afnemen, bewaar ze dus in een donkere kast uit de buurt van warmtebronnen. 

4. Bewaar je scheermesjes op de juiste manier
De plek waar de meeste mensen hun scheermesjes bewaren - met het mesje naar beneden in de douche - is meteen ook de slechtste. Door het vocht worden de mesjes bot en kunnen bacteriën zich makkelijk vermenigvuldigen, waardoor je de volgende keer dat je je scheert misschien een infectie oploopt. Bewaar je scheermesjes dan ook met het mesje omhoog op een droge plek.

(Men'sHealth)

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving