Zo krijg je het laatste beetje pindakaas uit een pot

Het hoeft geen vervelende klus te zijn

Zo krijg je het laatste beetje pindakaas uit een pot
Stars Insider

26/08/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Pindakaas

Je wilt geen voedsel verspillen, maar het is ook best irritant om vijf minuten in een pot pindakaas te graven om slechts een halve boterham mee te smeren. Geen zorgen, want er zijn veel betere manieren om van het laatste beetje pindakaas te genieten.

Chocomelk

Ben jij ook fan van de mix van chocolade en pinda? Maak dan een lekkere warme chocolademelk en giet het in de pot pindakaas. Doe de dop erop en schudt de pot zodat de warmte en de beweging de stukjes pindakaas losmaken. Vervolgens drink je het lekker op! Pas wel op dat de chocomelk niet te heet is, want dat kan het glas breken of plastic smelten.

Pinda-ijs

Doe ijs niet in een kommetje, maar in een bijna lege pot pindakaas. Je kunt het rustig eten terwijl je een serie op Netflix kijkt en op je gemak alle laatste beetjes ijs en pindakaas met een lepel eruit schept.

Doormidden

Als het een plastic pot is, kun je de pot eventueel doormidden snijden zodat je gemakkelijk overal bij kunt. Als er niet genoeg is om te smeren, kun je het gewoon lekker met een lepeltje opeten.

Bron: HuffPost

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving