Waarom een geweldige date niet altijd leidt tot een tweede

Het hoeft niet aan jou te liggen

Waarom een geweldige date niet altijd leidt tot een tweede
Stars Insider

27/08/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Geweldige date

Er is bijna niets zo fijn als het gevoel van een fantastische date die je achter de rug hebt. Helaas duurt dit gevoel vaak niet lang totdat je je begint af te vragen waarom de andere persoon niet op je berichtje reageert, of zich ineens afstandelijk gedraagt. Hoe kan het dat zo'n geweldige date geen vervolg krijgt?

Zelfvertrouwen

Soms is degene waar je mee date eigenlijk niet op zoek naar een relatie, maar had die persoon even een boost in het zelfvertrouwen nodig. Je wordt dan als het ware gebruikt, want door bij jou te scoren zit die persoon weer lekkerder in zijn of haar vel. Best smakeloos dus, maar het heeft verder niets te maken met hoe goed of slecht de date was.

Meerdere opties

Sommige mensen daten met tientallen personen tegelijk en kiezen uiteindelijk iemand uit. Hoe goed je ook bent, het is altijd mogelijk dat ze iemand hebben gevonden die net beter bij ze paste. De date was dus meer een soort sollicitatiegesprek en hoewel jij wellicht geschikt was voor de positie, ben je helaas toch afgevallen. Kan gebeuren!

Foute indruk

Het is ook mogelijk dat je niet zo goed kan inschatten hoe andere mensen zich voelen. Probeer jezelf vooral niet voor te liegen en verwar je fantasieën niet met de realiteit. Let er bijvoorbeeld op of je date alleen complimenten geeft wanneer jij ze geeft of ernaar vraagt, of dat ze het ook uit zichzelf doen.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving