Milieubewuste hond helpt afval opruimen

Doet Loli meer voor het milieu dan jij?

Milieubewuste hond helpt afval opruimen
Stars Insider

27/08/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Hond

Niet alleen mensen worden zich bewuster van het milieu, maar blijkbaar ook dieren. De hond Loli helpt namelijk regelmatig met het verzamelen van plastic afval zodat het gerecycled kan worden.

Afval opspeuren

De hond Loli is een Weimaraner en woont met haar twee baasjes Trish en Yan vlakbij een strand in Schotland. De hondeneigenaren zijn allebei erg milieubewust en nemen al het afval mee die ze tegenkomen. Loli merkte het op en  begon met het kopiëren van hun gedrag door ook afval op te pakken. Ze maken nu regelmatig gezamenlijk het strand schoon en verzamelen allerlei soorten afval, waaronder plastic, ballonnen en stukken touw. Het schijnt dat Loli dagelijks een hele prullenbak aan rotzooi verzamelt zodat Trish en Yan het kunnen recyclen of weggooien.

Iedereen kan het

Eigenaar Trish zegt dat haar hond heel intelligent is en dolgraag helpt met opruimen. Wanneer ze in hun bootje varen en Loli afval ziet drijven, springt de hond in het water om het te verzamelen. Trish zegt dat ze houdt van dieren en het effect van afval op dieren verschrikkelijk vindt: 'We hebben dode zeehonden gezien op het strand door plastic vervuiling en het is hartverscheurend.' Ze zegt dat als Loli kan helpen schoonmaken, dat iedereen het kan.

Bron: Metro

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving