Zo word je knapper naarmate je ouder wordt

Wees als een fles goede wijn

Zo word je knapper naarmate je ouder wordt
Stars Insider

01/09/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Uiterlijk

Josh Duhamel is een van de sterren uit de blockbuster Transformers 5 en is inmiddels 46. Hij ziet er echter tien jaar jonger uit. 

Duhamel is het bewijs dat ouder worden niet per se hoeft te betekenen dat je uiterlijk achteruit gaat. Hij is dan wel een Hollywood-ster die zich moeiteloos de beste uiterlijke verzorging kan veroorloven, maar we hebben goed nieuws voor je: ook jij kunt mooi oud worden! Het enige wat je hoeft te doen is de volgende vijf tips opvolgen:

 1. Omarm je natuurlijke haarkleur
  Het is een feit dat vrouwen grijs haar sexy vinden. Duhamel lijkt dat te beseffen en verft mogelijk daarom zijn haar niet. Volg zijn voorbeeld op en wordt een sexy 'silver fox'.
 2. Laat je een vlot maar ingetogen kapsel aanmeten
  Duhamel heeft een leuk nonchalant kapsel, maar jij kunt het perfectioneren door het iets korter te laten knippen en minder gel te gebruiken. 
 3. Volg een strikt huidverzorgingsregime
  Duhamel's soepele, rimpelvrije huid zorgt ervoor dat hij er een stuk jonger uitziet dan zijn daadwerkelijke leeftijd. Creëer een dagelijkse huidverzorgingsroutine waarbij je je gezicht wast en vervolgens een moisturizer aanbrengt. Je zult op korte termijn een zuivere huid hebben, terwijl je op de langere termijn de zichtbare gevolgen van het ouderdomsproces kunt afremmen.
 4. Gebruik iedere dag een oogcrème
  Kraaienpootjes zorgen ervoor dat je werkelijke leeftijd van je gezicht af te lezen is. Bestrijdt ze ieder dag met een oogcrème die je aanbrengt nadat je je gezicht hebt gewassen en voordat je een moisturizer aanbrengt.
 5. Houdt je lichaamsbeharing binnen de perken
  Duhamel scheert zijn borst en volgens een Australisch onderzoek is dat precies wat vrouwen willen zien. We adviseren je dan ook om wat lichte 'manscaping'-werkzaamheden te verrichten, zeker naarmate je ouder wordt en je lichaamsbeharing toeneemt.

Bron: Men's Health

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving