De kamerplant is het ultieme cadeau

Dit is waarom

De kamerplant is het ultieme cadeau
Stars Insider

15/09/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Kamerplanten

Heb je geen idee wat je moet geven voor een verjaardag? Met een plant zit je altijd goed voor zowel mannen als vrouwen. Iedereen houdt van groen om zich heen. Niet alleen ziet het er gezellig uit, ook is bewezen dat planten ervoor kunnen zorgen dat je stresslevel naar beneden gaat. Juist om deze reden zijn planten een perfect cadeau voor je collega.

Planten op je bureau
Door het hebben van planten op je bureau, verbetert de luchtkwaliteit en de luchtvochtigheid. Er zijn volgens onderzoeken specifieke planten die zorgen voor meer concentratie en productiviteit. Mocht je leidinggevende geen fan zijn van planten op je bureau, zorg dan dat ze bijvoorbeeld in de kantine komen te staan.

Pauze met een plant
Inderdaad, met je collega's breng je al genoeg tijd door dus waarom voor de verandering geen pauze nemen met je geliefde kamerplant. Er is namelijk gebleken dat actieve interactie met de groene vrienden ervoor kan zorgen dat je minder stress ervaart. Door een praatje met je plantje ga je dus beter in je vel zitten. Om het nog interactiever te maken kun je yoga koppelen aan je plantsessie. 

Groen scherm
Wist je dat groen een betrouwbare kalmerende kleur is? Verander daarom je achtergrondscherm van je telefoon en computer naar een groene oase. Het heeft een rustgevende werking. 

Een cadeau waar dus niet alleen de persoon zelf blij van wordt, maar waar de omgeving ook van profiteert.

Bron: Roomed 

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving