Vrouw eet alleen maar broodjes kaas

Ze eet al bijna dertig jaar hetzelfde

Vrouw eet alleen maar broodjes kaas
Stars Insider

17/09/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Broodje kaas

Een broodje kaas als ontbijt is hartstikke gewoon en ook tijdens de lunch is het geen verkeerde keuze, maar wat dacht je van een broodje kaas in de ochtend, middag en avond? Een moeder in het Verenigd Koninkrijk eet al jaren een dieet dat bijna exclusief uit broodjes kaas bestaat en dat doet ze niet per se omdat ze het zo lekker vindt.

Broodjes kaas

April Griffith is een 29-jarige moeder van twee kinderen. Sinds haar kindertijd eet ze vrijwel niets anders dan broodjes kaas en af en toe een kaastosti tijdens speciale gelegenheden. Haar dieet wordt verder aangevuld met sinaasappelsap en chips. April zegt dat ze graag normale maaltijden wil eten, maar ze heeft een angststoornis omtrent eten.

Angst voor eten

De moeder zegt dat ze niet simpelweg een moeilijke eter is. 'Elke keer dat ik nieuwe dingen probeer, krijg ik een paniekaanval, begint mijn lichaam te trillen en ben ik ontzettend nerveus.'  April is bang voor texturen waar ze niet aan gewend is en ze is bang om te stikken. Ze zegt dat het haar daarom niet lukt om pasta, rijst of groente door te slikken zonder over te geven. Ze heeft therapieën geprobeerd en dankzij hypnotherapie is het het haar uiteindelijk gelukt om rijst te eten. Ze hoopt daarom dat het zal helpen om meer sessies te volgen, maar ze heeft er momenteel geen geld voor.

Haar strikte dieet heeft uiteraard een grote invloed op haar sociale leven. Ze kan niet uit eten tenzij het restaurant broodjes kaas serveert. Ook moet ze apart eten van haar kinderen, zodat zij haar gedrag niet overnemen.

Bron: Metro

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving