Dit hoort je partner nooit van je te vragen

Als je partner echt van je houdt, dan zijn er bepaalde dingen die hij of zij waarschijnlijk nooit van je zal vragen.

Dit hoort je partner nooit van je te vragen
Stars Insider

23/09/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Verkeerde vragen

In een relatie hoor je van alles met elkaar te kunnen bespreken, maar het kan een slecht teken zijn als je dingen van elkaar gaat eisen. Het is vooral problematisch als je partner het volgende van je eist.

Hobby's of passies opgeven

Het is uiteraard niet oké als je geen tijd hebt voor je partner omdat je te veel bezig bent met je hobby's en passies. Wel moet je partner begrijpen dat je deze dingen niet helemaal zal opgeven voor hem of haar. Ze maken namelijk deel uit van je persoonlijkheid en door te vragen of je ermee wilt stoppen, vragen ze je eigenlijk om drastisch te veranderen wie je bent.

Je anders voordoen

Wil je partner dat jij je anders voordoet voor vrienden of familie? Hij of zij is wellicht bang dat je anders niet wordt geaccepteerd, maar partners die echt van je houden schamen zich niet voor je en nemen het voor je op. Als je partner aan je vraagt om je op een bepaalde manier te gedragen of kleden voor andere mensen, dan kun je het gevoel krijgen dat je een soort trofee bent in plaats van een volwaardige partner.

Je telefoon zien

Als je partner wil zien wat je allemaal op je telefoon uitspookt, is er sprake van een gebrek aan vertrouwen. Dit kun je niet oplossen door elkaar constant te controleren. Jullie moeten een manier vinden om vertrouwen op te bouwen of de relatie beëindigen. Het kan bovendien een teken zijn van ongezonde dominantie als je partner je telefoon wil onderzoeken.

Slechte gewoontes delen

Een partner die van je houdt en rookt, hoort echt niet te vragen of je het ook wilt proberen. Ook als je bijvoorbeeld permanent bent gestopt met drinken, zal een liefdevolle partner je nooit vragen om een drankje te doen. Je partner hoort slecht gedrag niet aan te sporen.

Vrienden of familie niet meer zien

Het is nooit een goed teken als je partner vraagt dat je bepaalde vrienden of familieleden niet meer ziet. Een partner die je probeert te isoleren, kan heel ongezond voor je zijn. Als je te maken hebt met slechte invloeden in je familie of vriendenkring, dan hoort het je eigen keuze te zijn om het contact te verbreken.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving