5 tips voor sprankelende langdurige relatie

In een tijd waarin we veel met onszelf bezig zijn mogen we onze geliefde zeker niet vergeten. Met deze tips houd je je goede relatie in stand en maak je hem zelfs nog leuker!

5 tips voor sprankelende langdurige relatie
Stars Insider

25/09/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Relatie

Als je een goede relatie hebt dan wil je die natuurlijk behouden. Helaas gaat het allemaal niet vanzelf. De passie van het begin kan na verloop van tijd verdwijnen, maar dat hoeft niet. Wat is nou het geheim van een goede en langdurige relatie?

1. Blijf doen wat je het eerste jaar met elkaar deed
Het eerste verliefde jaar gingen jullie vaak uit eten, naar een museum, dansen in een nachtclub of picknicken in het park. Als je merkt dat jullie nu ineens elke vrijdagavond in jullie joggingpak op de bank zitten is het misschien een idee om een 'date-night' in te plannen waarop jullie iets leuks doen.

2. Ga de diepte in
Vraag niet alleen 'Hoe gaat het?' of 'Hoe was je dag?', want je zult al snel hetzelfde antwoord krijgen. De vraag 'Hoe voel of denk je hierover?' of 'Hoe ging je presentatie vandaag?'.

3. Ga er geregeld tussenuit samen
De dagelijkse sleur moet soms even doorbroken worden. Dit kan met een weekendje weg of misschien wel een verre reis. Beleef mooie dingen samen, maak herinneringen en kijk uit naar nieuwe dingen die je samen gepland hebt.

4. Geef aan wat je wilt en doe geen aannames
Je verspilt tijd als je niet duidelijk aangeeft wat je wilt. We denken weleens dat onze partner dat allemaal weet, maar je partner is ook maar een mens en niet helderziend. Doe nooit aannames, daar krijg je alleen maar ruzie van.

5. Blijf sexy
Sommige stellen vinden het prima om boeren en scheten in elkaars bijzijn, maar als jij er eigenlijk niet van gediend bent maak het dan bespreekbaar. 

6. Houd je seksleven spannend
Wat vooral belangrijk is is dat je openlijk blijft praten over wat je lekker vindt en waar je over fantaseert. Zo kunnen jullie samen experimenteren en elkaar zoveel mogelijk bevredigen tussen de lakens.

7. Heb begrip voor elkaar
Je hoeft het tijdens ruzies en discussies niet met elkaar eens te worden. Belangrijk is wel dat je naar elkaar luistert en begrip hebt voor elkaars standpunten en emoties. Gelijk willen halen, maakt je relatie niet leuker.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving