Dit is 's wereld kleinste escape room

Als je lijdt aan claustrofobie, dan is de escape room 'The Subject' absoluut niet geschikt voor jou.

Dit is 's wereld kleinste escape room
Stars Insider

02/10/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Kleinste escape room

Escape rooms kunnen best spannend zijn, maar blijven ze je ook echt bij? George Larkwright uit Engeland wil een ervaring bieden die je leven kan veranderen. Hiervoor moet je wel een intense ervaring ondergaan in een piepkleine escape room.

Kleinste escape room

Hoe klein is de escape room dan? Denk aan een soort doodskist, maar dan van een formaat van 120 cm bij 70 cm bij 50 cm. Daar moeten deelnemers dus uit zien te ontsnappen. Het is de bedoeling dat de escape room zorgt voor claustrofobie, wanhoop en vrees. Hoewel dit niet zo fijn klinkt, kan het er uiteindelijk voor zorgen dat je extra trots bent als je weet te ontsnappen. Je staat er overigens niet alleen voor, want een tweede deelnemer doet mee aan de buitenkant van de kist.

The Subject

Het idee van de Escape Room is geïnspireerd door de film Kill Bill 2 waarin een bruid in een doodskist vastzit. Ook werd hij beïnvloed door angstaanjagende verhalen over oorlogsexperimenten op mensen. De deelnemer in de kist is een oorlogsgevangenen in een laboratorium terwijl de deelnemer buiten de kist een soort geheim agent is die de gevangene probeert te redden door informatie te delen. Ze hebben dertig minuten om te ontsnappen. Het record staat momenteel op zeventien minuten.

Bron: Metro

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving