Waarom een goedkope bruiloft beter kan zijn

De belangrijkste dag van je leven mag best wat kosten, maar geld maakt je bruiloft niet per se beter.

Waarom een goedkope bruiloft beter kan zijn
Stars Insider

11/10/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Goedkope bruiloft

Sommige mensen dromen al van jongs af aan van een sprookjeshuwelijk, maar waarschijnlijk dromen ze niet van de prijskaartjes die daarbij komen kijken. Trouwen is een dure zaak, al helemaal als je je inspiratie uit Hollywood of Disneyfilms haalt. Hoewel het begrijpelijk is dat je er alles voor over hebt om een goede bruiloft te hebben, is het toch verstandig om je af te vragen of het ook echt zo duur moet zijn.

Maak het persoonlijk

Trouwen in een kasteel is best bijzonder, maar hoeveel mensen gingen er voor je? Als je een bruiloft kiest die goed aansluit op jullie relatie, kom je vaak goedkoper uit dan wanneer je een keuze maakt gebaseerd op het boekje van een weddingplanner. Het is vaak ook romantischer dan wanneer je bruiloft gebaseerd is op hoe andere bruiloften eruitzien.

Geniet er langer van

Hoe mooi je het ook maakt, een bruiloft duurt (meestal) slechts een dag. Wil je niet veel liever een extra lange reis maken met je geliefde? Vaak is de bruiloft duurder dan de huwelijksreis, maar je kunt het ook omdraaien voor een extra bijzondere en lange reiservaring. Je kunt het geld ook investeren in jullie leven samen, wat uiteindelijk kan zorgen voor een succesvoller huwelijk.

Minder spanning

Als je bruiloft peperduur is, dan krijg je automatisch hogere verwachtingen. Er kan een fantasie in je hoofd ontstaan waar de realiteit nooit aan zal tippen. Ook is het extra vervelend als er ondanks alle uitgaves toch iets fout gaat. Een foutje is begrijpelijk op een goedkope bruiloft, maar het is veel moeilijker om het over het hoofd te zien als je er ontzettend veel geld aan besteedt.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving