Mensen met een geweldig seksleven hebben vaak deze eigenschap

Een goed seksleven vraagt om aandacht, overgave en volledige aanwezigheid. Dit zijn dezelfde eisen die gesteld worden bij het goed functioneren op je werk.

Mensen met een geweldig seksleven hebben vaak deze eigenschap
Stars Insider

15/10/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Seksleven

Ken jij iemand die zijn of haar seksleven als 'geweldig' beschrijft? Dan is dit waarschijnlijk de persoon waar je moet zijn voor tips. Deze tips hoeven niet alleen in de slaapkamer uitgevoerd te worden. Vaak hebben mensen met een geweldig seksleven namelijk een eigenschap gemeen die zich ook buiten de slaapkamer uit.  

Het bedrijf CalExotics specialiseert zich in seksspeeltjes en deed recentelijk onderzoek. Hieruit bleek dat 93% van de mensen die zichzelf geregeld doelen stellen, ook een beter seksleven hebben. Iemand die dus ook buiten de slaapkamer doelen stelt, zoals meer inkomen, een nieuwe baan, een gezonder leven of meer sporten, beoordeelt zijn seksleven meestal hoger. Deze personen zijn namelijk gericht op verbetering op allerlei vlakken in het leven. Binnen de relatie waren deze mensen vooral gericht op het verbeteren van de connectie.

De resultaten lieten ook zien dat 52% van de mensen die hun seksleven als 'saai' beschreven wel regelmatig doelen stellen, maar die waren voornamelijk op henzelf gericht op henzelf en niet op anderen.

Psychotherapeut Kate Moyle verklaart dit resultaat door mensen die doelen stellen, focus hebben en aandacht geven aan dat wat ze willen verbeteren. Dit kan dus ook het seksleven zijn.

Een goed seksleven vereist natuurlijk aandacht van jezelf en je partner. Heb je allebei de intentie je seksleven spannend te houden dan draagt dit zeker bij aan de kwaliteit van je seksleven.

Bron: Woman's Health

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving