Het schorpioenseizoen is aangebroken en dit betekent het voor jou

Dit seizoen staat in het teken van gevoelens, intuïtie en seksualiteit.

Het schorpioenseizoen is aangebroken en dit betekent het voor jou
Stars Insider

04/11/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Sterrenbeelden

Het is één van de krachtigste sterrenbeelden, Schorpioen, en wanneer het seizoen aanbreekt voelt elk sterrenbeeld daar iets van. Ook is het Schorpioen seizoen het enige seizoen in de astrologie dat elk jaar plaatsvindt.

Het Schorpioen seizoen loopt van 23 oktober t/m 20 november. Dit seizoen zal vooral invloed hebben op gevoelens, seksualiteit en vertrouwen. Dit zijn de punten waar je de meeste invloed op zult merken:

Intuïtie
Je intuïtie is dit seizoen sterker dan ooit. Heb je ergens een goed gevoel over? Ga er dan voor. Voelt iets niet helemaal pluis? Neem dan afstand.

Zelfkennis
Dit is het seizoen om wat dieper bij jezelf naar binnen te kijken. Wat maakt jou wie je bent? Waar sta je voor? Wat doet een bepaalde gebeurtenis met je?

Paranoïde
Het kan voorkomen dat je dit seizoen last krijgt van paranoïde gedachtes. Neem dit niet te zwaar, erken het en probeer juist wat meer te begrijpen wat de mensen om je heen bedoelen en laat je niet meeslepen in argwanende gedachtes. Het kan ook erg helpen juist nu wat meer te focussen op feiten in plaats van (angstige) gevoelens.

Seks
Heb je de afgelopen dagen het gevoel dat seks beter en intenser is dan normaal gesproken? Ook dit kan door het Schorpioen seizoen komen. Het kan er ook voor zorgen dat je meer zin hebt in seks en wat meer open staat voor experimenten. Geniet er maar van want van alle intensiteit dit seizoen kan seks de ideale uitlaatklep zijn.

Bron: Woman´s Health

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving