Online daten: voorkom deze veelgemaakte fouten

Heeft online daten het toegankelijker gemaakt om liefde te vinden, of is het alleen maar makkelijker geworden om teleurgesteld te worden?

Online daten: voorkom deze veelgemaakte fouten
Stars Insider

15/11/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Online daten

Online daten heeft veel veranderd, zowel in positieve als negatieve zin. Als je teleurstelling wil voorkomen, probeer dan vooral de volgende valkuilen te vermijden.

Hoge verwachtingen

Ten eerste moet je uitkijken met je verwachtingen. Probeer jezelf eraan te herinneren dat je de mensen waarmee je online spreekt niet kent en daarom nog geen oordeel kunt vellen. Ga er dus niet van uit dat iemand 'de ware' is omdat jullie online een klik hebben. In het echt kunnen ze enorm tegenvallen. Het tegenovergestelde kan ook waar zijn. Iemand die online best saai lijkt, kan in het echt veel leuker zijn.

Geen woorden maar daden

Laat je ook nooit beïnvloeden door beloftes en plannen, maar richt je op de daden van iemand. Anders word je heel gemakkelijk aan het lijntje gehouden. Het is sowieso heel makkelijk om online over van alles te liegen. Ga dus niet voor de vlotste sprekers, maar voor degenen die hun toewijding kunnen bewijzen.

Het is niet persoonlijk

Omdat je online met veel meer mensen in contact komt, zal je ook vaker worden afgewezen. Koppel je zelfbeeld nooit aan je succes op dating platforms en accepteer dat niet iedereen je leuk of interessant zal vinden. Je hebt maar één persoon nodig die voor jou valt om gelukkig te zijn. Ook als je succesvol bent op dating sites moet je oppassen dat je niet afhankelijk wordt van al die aandacht.

Andere opties

Blijf openstaan voor mensen in je directe omgeving die misschien wel heel goed bij je passen. Als je met een soort tunnelvisie bezig bent met je dating apps, kun je heel wat potentiële partners over het hoofd zien.

Bron: Your Tango

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving